Tanssijalkojen pakotukseen on tiedossa helpotusta, sillä Ämyrillä avataan tanssikausi lauantaina 1.8.!

Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti yleisötilaisuudet, joihin osallistuu enintään 500 henkilöä ovat sallittuja 1.8. alkaen ilman erityisten vaatimusten noudattamista. Tällä hetkellä, tämän päätöksen mukaisesti, Ämyrillä on jokaista tanssi-iltaa kohden myynnissä enintään 480 lippua. Lippuja on myynnissä portilla ja netissä. Lippuja ei voi varata ennakkoon sähköpostilla eikä puhelimitse. Jos haluat siis ehdottomasti varmistaa tanssi-iltasi, niin osta lippusi ennakkoon osoitteesta lippu.fi

Suhtaudumme viranomaisten ohjeisiin ja rajoituksiin vakavasti ja noudatamme THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Tulemme lisäämään siivousta ja desinfiointia tapahtumien aikana ja noudatamme työterveyslaitoksen siivousohjeita. Käsienpesupisteissä on käsienpesuun saippuaa ja kuivaamiseen paperisia käsipyyhkeitä. Käsidesiä on saatavilla monessa eri pisteessä.

Aluehallintovirastot myös korostavat jokaisen toimijan ja kansalaisen omaa vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan. Toivomme siis kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulevan paikalle terveinä ja noudattavan hygieniasuosituksia. Tilanteissa joissa saattaa syntyä jonoja, henkilökuntamme muistuttaa ja auttaa ihmisiä turvavälien pitämisestä. Tarvittaessa henkilökuntamme puuttuu asiattomaan käytökseen ja ohjeistaa oikeaan toimintaan.

Olemme iloisia kun voimme vihdoin pyöräyttää tanssit käyntiin ja Toivotammekin jokaisen tanssijan lämpimästi tervetulleeksi! Tehdään yhdessä tunnelmalliset elokuun tanssi-illat!